top of page

Ny side, ny blog

Hvor svært kan det være. Det handler jo bare om at komme igang og så skrive mindst 30 min hver dag. Med tiden skal det nok blive til noget. Med denne "nye" webside har jeg forsøgt at flytte diverse filer og præsentationer fra tidligere side. Jeg må dog indrømme at en del er lidt gammelt, så i den kommende tid vil jeg omformulere dele fra kursus menuen og skrive det op to date.


Skønt at have tid i denne coronaperiode. Kan snildt vænne mig til at være hjemmegående!!

Det næste der skal sættes tid af til er en vurdigi i forhold til en lang liste af digitale læringsmaterialer.


Og så skal der ske en oprydning af de tekster og de materialer omkring teknik i undervisningen, så jeg om kort tid kan udgive et lille skriv der kan bruges til inspiration til n/t undervisning i indskoling og mellemtrin.


Jeg kalder det elementær teknik. Inspireret at Engineering is elementary fra MOS, Boston. En del af inspirationen finder jeg i svenske materialer, der på dette punkt er en del foran os. og fra gamle danske bøger, der gemmer på en guldgrubbe, om som bare ligger og venter på at vi igen synes, det vigtigste i hele verden er, hvordan vi fx arbejder med og mod tyndekraften, når ting skal flyttes.


Og så kommer der jo selvfølgelig snart den danske version af John Polias bog. Jeg kan næsten ikke vente med at finde ud af om jeg har læst og forstået det rigtigt på engelsk. Den får også lige et par ord med på vejen.


Jeg tror, vi har noget at glæde os til.

A




8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page